skip navigation

60 sec on Facebook

Deltag i kortfilmfestival

Kortfilm-konkurrencen 60seconds

Jury for Konkurrencen 2010

Martin de ThurahMartin de Thurah

Martin de Thurah (f. 1974) er film- og musikvideoinstruktør og er netop ved at lægge sidste hånd på en film, der skal vises i den danske pavillon på EXPO 2010. Martin de Thurah har en række kritikerroste produktioner bag sig, bl.a. novellefilmene 'Vi Der Blev Tilbage' og 'Ung Mand Falder', der blev vist på Cannes Film Festival i 2008. Han er også kendt for flere prisbelønnede musikvideoer, der bl.a. tæller prominente kunstnere som Mew, Fever Ray, Röyksopp og Carpark North. Martin de Thurah er uddannet på Den Danske Filmskoles animationslinje.


Michael NoerMichael Noer

Michael Noer (f. 1978) er filminstruktør og har bl.a. instrueret dokumentarfilmene 'Hawaii', 'Vesterbro' og ’Vilde hjerter’, der har vundet adskillige festivalpriser - bl.a. Speciel Mention på CPH:DOX. Hans film er ofte energiske og forbinder historisk set den dokumentariske genre med film fra eksotiske egne eller lukkede miljøer, som publikum almindeligvis ikke selv har adgang til. Michael Noer er uddannet på Den Danske Filmskole.


Jeannette EhlerssJeannette Ehlers

Jeannette Ehlers (1973) er uddannet fra Det Kgl. Danske Kunstakademi (2006), og udstiller flittigt i ind- og udland. Ehlers har i januar 2010 soloudstillingen ”Atlantic” på Århus Kunstbygning. Den eksperimenterende karakter kendetegner generelt Jeannette Ehlers arbejde. Sammenklipning, billedmanipulation og anvendelse af fundet materiale indgår ofte i kunstnerens foto- og videobaserede værker. Jeanette Ehlers modtog i Statens Kunstfonds arbejdslegat i 2009.


Hvis du har nogle spørgsmål vedrørende årets jury så kontakt os.

Formålet med festivalen er, at promovere unge filmtalenter for et bredt publikum. Filmfestivalen 60 seconds er en åben konkurrence, der henvender sig til alle filminstruktører og filmentusiaster både i Danmark og udlandet. Emnet og stilen er frit.