skip navigation

60 sec on Facebook

60 sec on Facebook

Deltag i kortfilmfestival

Kortfilm-konkurrencen 60seconds

Jury 2009

Juryen har valgt 10 vinder film. Se alle filmene her.Mikkel Munch-FalsMikkel Munch-Fals

Mikkel Munch-Fals er studievært på DR2's filmmagasin Premiere. Han er uddannet cand.mag. i filmvidenskab og har arbejdet som manuskriptforfatter og filminstruktør. Han har instrueret to kortfilm, 'Ynglinge' og 'Partus', som har modtaget adskillige internationale priser, og den sidstnævnte modtog desuden en Robert for bedst kortfilm.

Max KestnerMax Kestner

Max Kestner er uddannet fra Den Danske Filmskole i 1997, og har instrueret en lang række dokumentarfilm. Kestners dokumentarfilm og -tv-serie 'Nede på Jorden' (2004) samt den selvbiografiske 'Rejsen på Ophavet' (2004) har deltaget på filmfestivaler verden over og vundet flere priser, bl.a. GulDok for bedste korte dokumentar. Max Kestner har netop fået Statens Kunstfonds treårige arbejdslegat.

Ingen FrygtIngen Frygt

Kunstnertrioen Ingen frygt består af Anna María Helgadóttir, Hannah Heilmann og Sigrún Gudbrandsdóttir. Ingen Frygt arbejder alsidigt med visuelle udtryk i en lang række medier, reklame, grafisk formgivning, animation og film. Trioen har lavet værker for bl.a. Nephew, Malk de Koijn og Luke og har modtaget Danish Music Award for bedste musik video.

Formålet med festivalen er, at promovere unge filmtalenter for et bredt publikum. Filmfestivalen 60 seconds er en åben konkurrence, der henvender sig til alle filminstruktører og filmentusiaster både i Danmark og udlandet. Emnet og stilen er frit.